ALWIN MAAKT MARGO GEIL MET SIMPELE WOORDEN

alwin-maakt-margo-geil-met-simpele-woorden

Alwin en Margo kennen elkaar al jaren.  Ze waren eerder buren van elkaar. Zij leefden als broer en zus.De ouders van Margo vonden Alwin altijd lief.Wat het mooiste van alles is, men dacht dat Alwin en Margo een relatie hadden omdat ze vaak alles samen deden.

 

alwin-vertrekt-naar-het-buitenland

Alwin vertrekt naar het buitenland

Alwin vertrok naar het buitenland om te gaan werken en eenmaal daar aangekomen had hij geen contact meer met Margo.Zij ging vaak bij de ouders van Alwin over de vloer  en vroeg vaak hoe het met Alwin ging. De moeder van Alwin vroeg eens aan haar als zij ooit een relatie met Alwin had. Ze vond hem wel leuk , maar dat zij nu al haar man heeft en geen relatie meer met Alwin kan hebben.

 

de-moeder-van-alwin-wordt-jarig

De moeder van Alwin wordt jarig

De moeder van alwin  is de volgende maand jarig,en hij komt i.v.m. de verjaardag van zijn moeder. Alle kinderen van Alwin’s  moeder komen uit het buitenland want er is groot feest. De eerste groep gasten komen uit het buitenland. Margo hoorde het van haar moeder die buurvrouw is van Alwin’s moeder. De eerste vraag aan haar moeder was als zij Alwin ook in de groep heeft gezien.Haar moeder zei dat hij de eerste was die haar is komen groeten en direct naar haar heeft gevraagd. Margo zei dat ze hem dan op het feest zou ontmoeten. De grote dag van het feest is aangebroken. Het feest wordt in een zaal gevierd.Margo was heel mooi gekleed. Toen zij uit haar auto stapte, zag zij Alwin bij de poort.  Hij omhelsde haar en gaf haar een zoen. Hij zei haar in haar oren”ik ben er dit keer voor jou en mijn moeder” Er was muziek en Margo en Alwin dansten de hele avond. Tijdens het dansen kreeg Margo alleen complimenten van hem. Hij maakte een afspaak met Margo en na twee dagen gingen zij samen wat eten en drinken. Onderweg naar huis  kusten zij elkaar. Alwin had die avond niet genoeg en maakte weer een afspraak met haar. Toen Margo in de auto stapte vroeg hij haar hoe haar dag was. Hij zei aan haar dat hij over drie dagen weer naar het buitenland gaat en dat hij zijn gevoelens die hij voor haar heeft niet kon bedwingen. Alwin stopte de auto langs de weg en kuste Margo. Die avond zijn ze iets gaan drinken. Margo dronk Bacardi cola en Alwin dronk een blikje bier. Terwijl ze aan het drinken waren vroeg hij aan Margo als zij een engel voor hem in bed wil zijn. Alwin zei aan Margo dat hij samen met haar de spannenste momenten wil meemaken .Hij zei aan haar dat hij naar haar verlangde. Margo bloosde  bij die opmerking en wist zich geen houding . Ze gingen naar een hotel. Toen ze in de kamer waren kon hij niet wachten en zei aan Margo dat hij lang op dit moment heeft gewacht . Armand toonde zijn liefde aan Margo. Armand en Margo namen na en onvergetelijke avond afscheid van elkaar.