Buurman doet zich goed voorkomen bij de buurvrouw

Ik ben pas ik een nieuwe buurt gaan wonen. Vreemd voor mij omdat ik niemand daar ken. Op zekere dag toen ik naar het winkelcentrum ging ontmoete ik een zekere meneer die aan mij vertelde dat wij buren zijn.Ik zei aan hem dat hij niet bekent is bij mij. Hij stelde zich netje voor aan mij  Marcus te heten. Hij kon mij vertellen waar ik woon.Ik vond het wel heel vreemd.

De buurman is niet lief voor zijn vrouw

Op weg naar huis ontmoete ik de buurman weer.Marcus en ik liepen samen naar huis. Ik was heel blij eindelijk iemand in mijn buurt te leren kennen. Ik vroeg aan de buurman als hij alleen woond.Marcus zei aan mij dat hij al langer dan vijf jaren in de buurt woont. Na een week zag ik de buurman weer hij wilde dat ik mij aan zijn gezin moest voorstellen.Ik stelde dat zeer op prijs.Ik had dan mensen leren kennen in de buurt.Wij hebben dan een afspraak gemaakt voor zaterdag avond om half zeven.Als ik daar aankom en druk op de deurbel maakt een heel lieve mevrouw voor mij open. Ik dacht dat het de dochter van buurman was ik stelde mij netjes voor. Ik werd welkom geheten ik heb samen met de buurman en zijn vrouw koffie mogen drinken. Wij hebben gezellig gebabbelt. De buurman vertelde hoe zorgzaam hij is voor zijn gezin.Ik heb na een week de vrouw van de buurman ontmoet en zij vroeg aan mij als zij bij mij op bezoek mag komen.Ik maakte een afspraak met haar dat zij vrijdag bij mij mag komen om zeven uur.Mijn buurvrouw Jolanda genaamd kwam zoals is afgesproken.Wij spraken over heel wat dingen. Jolanda vertelde aan mij dat zij veel jonger is dan de buurman.Jolanda werd emotioneel.Zij vertelde aan mij dat zij geen ouders meer heeft.Jolanda vertelde ook aan mij dat de buurman niet goed met haar leeft. Jolanda heeft vertelt dat de buurman zich gewoon goed voordoet. Zij verteld dat de buurman tot laat in de nacht met andere vrouwe bezig is op een dating site. Jolanda heeft hem meerdere malen betrapt met andere vrouwen.Jolanda heeft aan mij vertelt dat zij het wil uitmaken met haar man.Zij heeft ook aan mij gevraagd als de buurman mij heeft lastig gevallen.Jolanda heeft mij gevraagd om niet boos te worden toen zij mij die vraag stelde.Jolanda vertelde aan mij,dat alle vrouwen die pas in de buurt komen wonen door buurman worden lastig gevallen.Buurman heeft zelf gedurft om een relatie met een buurvrouw te hebben die verder woont in de zelfde straat.Jolanda zegt heel veel van haar man te houden. Zij ziet alles als een beproeving in haar leven omdat zij een gelovig mens is.Jolanda bedankte mij voor mijn gastvrijheid en open oor.Jolanda vertelde aan mij dat zij opgelucht naar huis gaat. Ik bemoedigde haar door aan haar te zeggen dat zij niet moet opgeven. Na een tijdje ongeveer vier maanden zei Jolanda aan mij dat zij bepaalde verandeingen ziet bij haar man. Dit gebeurde niet zomaar maar omdat ik veel gesprekken hebt met beiden.Aangezien ik van beroep counselor ben was het geen probleem om ze te helpen.Jolanda en buurman bedanken mij  dat ik een hulp ben geweest voor ze.Jolanda zei aan de buurman in het bijzijn van mij dat hij blij moeten zijn met een buurvrouw als ik.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *