Dino heeft buiten kinderen en date ook nog met mijn tante

Dino en ik zijn beide rond de dertig jaar. We wonen samen en zijn getrouwd. We hebben samen twee kinderen. Ze zijn een tweeling twee meisjes. Het leven ging goed we hebben. We hebben samen opgebouwd. Hij was behalve mijn partner, ook mijn contact persoon, mijn beste vriend ik kon hem gewoon alles vertellen. Hij gaf me ook goede adviezen als ik avies nodig had.

Dino is echt lief dacht ik

Dino was echt lief en hij deed alles om het gezin stabiel te houden. Voor onze kinderen zorgt hij goed. Ik hoef zelf niet te werken zei hij maar voor de vorm werkte ik toch voor een dating site thuis. Want dat geld kon ook nog zoveel gaatjes dichten. Hij is de kost winner in huis hij vindt gewoon dat ik niet hoef te werken. Dino vertoonde geen manier als een uitlopende man. Hij was rustig en als we overstraat liepen keek hij echt niet na geen enkele andere vrouw. Hij was echt loyaal. Althans zo loyaal kwam hij over. Ik mocht elke dag in zijn telefoon. Om te gamen en alles wat ik wilde kreeg ik optijd. Ik hoorde wel vaak van een van zijn vrienden dat hij uit liep, maar ik ben iemand als ik iets niet zelf heb gezien geloof ik niet. Ik ga zelf op onderzoek uit. Ik zoek mijn berouwbare bronnen zelf op. Want het ook zo zijn dat die zelfde vriend leugens komt vertellen alleen dat we uitelkaar moeten gaan. Uitlopen voor mij vind ik het ergste wat een man met mij kon doen. Liever slaat hij me elke dag in plaats dat hij voor me uitloopt. Zo kan je me pijnigen. Innelijk en ook nog uiterlijk.

Dino heeft buiten kinderen met mijn lieveling tante

Mijn tante die heeft twee kinderen. Nooit heeft ze me kennis laten maken met de kinderen hun vader. Altijd wanneer men der vroeg wie is de vader van jou kinderen zei ze altijd ik heb geen vriend dus deze kinderen hebben geen vader maar gewoon een verwekker. Van zo een oude vrouw verwacht je wel dat ze een vaste relatie heeft en dat ze ook nog getrouwd is. Want op haar oude dagen moet ze haar opa en levens partner echt naast der hebben. Me tante is een geheimzinnige vrouw. Ik had allang een gevoel dat ze een relatie had met mijn man maar ik ilde mijn geloof niet daarin stoppen. Ze heeft zoveel date avonden met mijn man gehad zonder dat ik het door had. Mijn moeder had me wel verteld dat ze me tante en me man had gezien bijneen cafee maar ik wilde haar niet geloven omdat ik dacht dat mijn tante dat niet zou doen. Wanneer mijn man savonds uit ging vroeg ik hem waar hij na toe ging hij zei me steeds dat hij met zijn vrienden uit ging . hij gaat zich ontspannen en als ik hem vroeg om mee te gaan zei hij me dat ik op de kinderen moet letten. Ik ging een keertje in zijn telefoon daar had ik een geile sms gezien die afkomstig was van mijn tante. Ik stopte onze relatie gelijk. Ik wilde gewoon niks meer van hem weten.

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *