Een simpele date

een-simpele-date

Een simpele date

Ik had 1 van de geweldigste dates ooit. Het was niet romantisch, of elegant, het was heel gewoontjes en alles verliep ook heel gewoontjes. Toch was het de beste date ooit. Ik had mijn date ontmoet via een vriendin. Hij was een vriend van mijn vriendin haar vriendje. Wij hadden elkaar plotseling tijdens het shoppen gezien. Ik was met mijn vriendin en hij was met zijn vriend. Hij heeft daarna via mijn vriendin mijn telefoon nummer gevraagd. Ik vond hem ook wel goed uit zien en vond het oke om mijn nummer aan hem te geven. Hij belde mij diezelfde avond en vroeg als ik op een date wilde gaan met hem. Hij zei mij toen ook direct dat hij geen romantische type is, maar dat het zeker niet saai zou zijn. Ik keek ernaar uit.

 

mcdonalds

Mcdonald’s

Hij heeft nooit echt gehouden van de fancy restaurants en vroeg mij als we naar Mcdonald’s konden gaan. Hij was wel zo lief om ook voor mij te betalen. We hebben gegeten, gelachen, gedronken en zijn toen verder gegaan. Ik vond dit alleen al zo leuk en was zo blij dat ik hem mijn nummer had gegeven. We konden over van alles praten. Hij heeft trouwens ook een hele leuke stem. Heel sexy.

 

ijsje

IJsje

We liepen een beetje en ik had mijn arm om de zijne heen gedaan. We liepen alsof we een koppel waren. Ik vond dat zo romantisch. Ik vroeg hem daarna als hij een ijsje wou eten. Hij was al zo vol, maar heeft toch ingestemd. Ik hem toen een ijsje voor ons tweetjes gekocht en gaf hem een likje van mijn ijsje. Ik mocht die van hem ook proeven. Dat was weer zo romantisch! Ik wilde niet dat deze dag moest stoppen en zo te zien voelde hij ook zo. Hij zei tegen mij dat zijn appartement vlakbij is en vroeg mij als ik daar wilde gaan om een film te kijken in plaats van naade bioscoop. Hij was wel erg voorzichtig met zijn woorden en zei ook dat hij mij geen verkeerde indruk wilt geven. Ik was al zo verliefd geraakt dat ik zonder na te denken heb ingestemd.

 

zijn-appartement

Zijn appartement

Wij zijn naar zijn appartement gegaan. Het zag er wel netjes uit. Zou je niet denken van een man die alleen woont. Hij vroeg mij welke film ik zou willen kijken. Het maakte mij op zich niet uit. Ik wilde alleen bij hem zijn. Zonder na te denken had ik dat ook aan hem gezegd. Toen ik weer bij was, werd ik helemaal rood van schaamte. Hij vroeg mij als hij mij kon kussen. Ik zei dat hij zulke dingen niet moet vragen, maar gewoon moet doen. Hij kuste mij daarna. Dat verschrikkelijk romantisch! Ik gaf hem daarna een klap op zijn schouder en zei hem hoe hij nou kon zeggen dat hij niet romantisch is.  Ik zei dat dit de beste date ooit was en super romantisch nog erbij! Wij zijn nu al een jaar samen.