Facebook vond ik mijn dating partner

Iedereen zoek naar een partner waarmee je een gelukkig leven samen kan opbouwen. Ik ben lid van Facebook. Ik ben haast elke dag op Facebook. Ik chat met verschillende mannen. Ik krijg elke dag nieuwe vriendschapverzoeken. Ik accepteer  alleen maar mannen als ik zie dat het een mannen verzoek is. Ik wil geen vrouwen in me lijst, omdat ik naar en dating partner zoek. Het is uiteraar moeilijk om de juiste persoon te vinden die bij je past en die goede manieren heeft. En ook nog een die single is. Hele grote zoektocht als je het aan mij vraagt. De manier hoe je mekaar soms leert kennen is soms zo vreemd dat je je zelf afvraagt van moet ik mijn levenspartner op zo een wijze leren kennen, zal hij de juiste voor me zijn. Het is een tijd geleden dat ik een heer leerde kennen op Facebook. Ik had hem al een hele tijdje in me lijst. We hadden nooit met elkaar gechat. Ik denk dat ik hem langer dan 3jaren in me lijst heb. Ik weet wel nog dat hij me een vriendschapverzoek voor me had gestuurd. Hij plaatste een leuke foto op zijn tijdlijn en ik gaf hem een compliment dat het een leuke foto is. Het volgende moment begon hij me prive te chatten. Hij zij me ook dat ik een leuke dame ben. Dat ik goed eruit zie. Wanneer we een leuke dag samen buiten kunnen gaan. Ik zei hem dat ik elke dag vrij ben. Dus elke dag kunnen we een afspraak maken. We maakte een afspraak voor een zaterdag avond. Hij kwam me op halen. En we hebben die avond lekker gegeten. Op zo een eerste date verwacht je niet dat je gaat zoenen. Maar dat deden we wel. Het was een zoen date. Het was heel erg leuk die avond.

Ik maakte een grote fout

Niet altijd wanneer je zegt dat je iemand niet meer wil kan je de persoon vergeten, vooral als de persoon je elke dag weer opbelt en vraagt naar vergiffenis. En nog erbij zie je de persoon elke dag omdat je op het zelfde werkplek ben met de persoon. Johny die was mij ex. Ondanks ik met Piet was wilde hij me terug omdat hij weet dat hij fout was en ik hem om zijn fout heb gelaten. Mijn vriend Piet ging naar het buitenland voor wat werkzaamheden. Johny belde me die tijden elke dag op. Ik kreeg weer omgang met Johny en ik raakte zwanger. Ik wist dat ik zwanger was van Johny omdat ik omgang met hem had gekregen in mijn vruchtbare periode. Ik wist niet hoe ik Piet moest vertellen. Toen de baby geboren werd leek ze sprekend op Johny geen enkel verschil. Ik moest Carlos dus dan eerlijk vertellen wie de vader van mijn kind was. Ik heb hem eerlijk verteld. Hij nam zijn besluit om de realtie te beindigen. Mijn goede Piet moest ik laten om een leegloper Johny. Ik startte dus weer een relatie met Johny. Het was leuker dan voorheen. Hij zorgde goed voor mij en voor onze kind. We hebben nu vaker date avonden ondanks we nu samen wonen.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *