op een date met mijn schoolgenoot

 

ontmoeting

We zaten samen op een school.Ik was een jaar voor hem op die school.Toen ik hem de eerste dag zag op school was ik al helemaal weg van hem.Ik liep telkens voorbij de klas waar hij zat zodat ik hem kon zien, maar ik wist niet dat hij ook naar mij keek.Het was eens na school toen ik naar huis liep.Hij liep voor mij en zijn geld viel uit zijn broek zak.Ik riep hem en liet hem zien dat zijn geld gevallen was.Hij heeft mij toen bedankt en we liepen samen verder.Hij vroeg me hoe ik heet en nog heel wat andere vragen.Zijn naam is Derrick.Hij bleef niet ver van mij.Hij was pas in de buurt komen wonen.De volgende dag liep ik naar school en op school aangekomen zag ik Derrick staan bij de poort.Hij zag mij aankomen en liep naar mij toe.Hij zei goedemorgen.Ik heb op je gewacht.Ik wilde je eingelijk thuis komen halen, maar ik weet niet hoe je ouders zouden reageren.Ik kon mijn oren niet geloven.Ik zei toen aan hem dat hij gewoon kon komen en dat mij ouders niet moeilijk zijn.Hij zei toen aan me dat hij me de volgende ochtend thuis zou komen ontmoeten om samen naar school te lopen.Ik ging daarmee akkoord.Hij vroeg ook naar mijn nummer en dat gaf ik hem.Hij belde mij in de avonduren en liet mij weten dat hij verliefd is op me.Ik begon te blozen en vertelde hem dat ik ook verliefd ben op hem.Hij begon te lachen.Hij vroeg me direct naar een date en hij wilde dat zo snel mogelijk.Ik vond het goed.We hebben dan een afspraak gemaakt voor de volgende dag, dus vrijdag.Het was lekker weekend.Vrijdag ochtend kwam hij weer thuis bij mij en we liepen samen naar school.Ik zat in de klas maar, zat constant te denken aan mijn date met deze leuke schoolgenoot tevens buurjongen.

 

mijn eerste date

Het was mijn eerste date.We hadden om 9 uur een afspraak hij haalde me thuis op met de auto.Ik droeg een paarse jurk met een diepe speelt, grijze naald hakken en een grijze handtasje.Hij schrok toen hij me zag.Hij zei wauw wat ben jij toch mooi, Je ziet er prachtig uit! Hij zag er ook geweldig uit.Hij deed de deur voor mij open en ik ging zitten.Hij bracht mij naar een van de duurste restaurants in de buurt.Ik heb een prachtige avond met hem gehad.We konden goed praten.We spraken over van alles en nog wat.Het ging steeds beter en we kregen een hechte band.Vandaag 3 jaar verder en we ze zijn nog steeds bij elkaar.Hij is echt de liefde van mijn leven.Ik wil hem helemaal niet kwijt.We  zijn beide agfestudeerd en hebben beide een goede baan.We hebben een dochter van 4 maanden.Mijn ouders vinden hem geweldig en ik was vanaf het begin welkom in zijn familie.Derrick vroeg aan mij als ik met hem wil trouwen.Ik was heel blij.Ik had het niet verwacht.Wat is deze man toch geweldig.Mijn eerste liefde is mijn man geworden .Dat komt zelden voor.Ik ben gezegend!

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *