Verliefd op de draagmoeder uit Dronten

Verliefd op de draagmoeder uit Dronten

Ik heb enige tijd geleden een dame leren kennen via Twitter. Ze zag er leuk uit, was vriendelijk op de chat etc. We hebben 2 maanden met elkaar gechat tot dat ik haar vroeg om haar te ontmoeten op een date. Zij wilde niet, omdat ze in een complexe situatie zat. Ze studeerde, woonde in een apartement en was net ontslagen van haar baan. Op het moment had ze geen inkomen, terwijl ze een studie financiering heeft genomen die zij aan het af betalen is, en ze moest de huur betalen. Ik wilde haar graag bijstaan, maar ze zei dat ze waarschijnlijk een oplossing heeft gevonden, maar dat zij nog niet zeker is over dat baantje. Ik heb met haar gesproken over hoe belangrijk het momenteel is om een baan te hebben en zodoende heeft zij naar mij geluisterd. De volgende dag vroeg ik haar hoe haar nieuwe baantje beviel. Zij heeft mij een week lang geen antwoord gegeven. Ik bleef volhouden en wachtte op haar. Na een week vroeg ze om mij te ontmoeten.

Een date met mijn Twitter vriendin

We zijn toen eindelijk op een date gegaan. Ik was enorm zenuwachtig om haar te ontmoeten. Na veel moeite kon ik haar eindelijk zien. Toen ik haar eindelijk zag, zag zij er anders uit. Ze was niet de vrolijke dame met die ik altijd aan het chatten was. Ik dacht dat het te maken had met haar precaire situatie. Misschien vond ze haar nieuwe baan niet zo leuk. We zijn naar een restaurant gegaan en hadden wat gegeten en gedronken. Het was nogal ongemakkelijk, omdat ze bijna niet wilde praten. Toen we beiden klaar waren zei ze dat ze mij iets wilde vertellen, maar dat wij daarvoor liever ergens konden gaan waar het rustig is. Onze date in Dronten ging door, maar we zijn toen elders gegaan. We zijn beetje in het bos gaan wandelen. Op den duur stopte ze met lopen, keek mij aan met een strakke gezicht en begon gewoon uit het niets met haar verhaal. Ik had echter al een vermoeden dat zij nu haar verhaal zou doen. Zij legde mij uit dat zij ervoor gekozen heeft een draag moeder te zijn voor een vrouw die zij nauwelijks kent. Het is wel puur veilig en vertrouwelijk, aangezien het via een daartoe horende instantie gaat. Als draagmoeder krijgt zij er een enorme som geld voor waarmee ze voor een lange periode mee kan doen. Ze legde uit dat het haar bewuste keus was en dat ik vrij was om weg te lopen indien ik het idee absurd vind. Ik werd boos op haar en zei haar dat ze dit eerder aan mij had kunnen vertellen, want zo te zien dacht zij ook aan mij zoals ik over haar dacht. Ze schrok daar wel van. Uit boosheid ben ik weggegaan. Ik heb goed nagedacht erover en heb haar de volgende dag gebeld. We zijn nu nog steeds samen, maar ik maak mij wel zorgen. Heeft er al iemand ervaring hiermee?

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *